7 vinkkiä, joilla säästät rahaa energialaskussa

7 vinkkiä, joilla säästät rahaa energialaskussa

Nousevat energiakustannukset ovat saaneet miljoonat pelkäämään, että heidän on pakko valita lämmityksen tai syömisen välillä.

Energian hintakatto, joka nousi 1. huhtikuuta, kasvoi £693: sta £1,277: stä £1,971: een vuodessa, minkä odotetaan vaikuttavan miljooniin perheisiin.

Kaasun hintojen maailmanlaajuisen nousun seurauksena viime kuukausien aikana energian hintojen on määrä vaikuttaa oletusasiakkaisiin, jotka eivät ole siirtyneet kiinteään sopimukseen.

Tämän torjumiseksi resolverin kuluttajaoikeusasiantuntija Martyn James on jakanut seitsemän tapaa, joilla kuluttajat voivat vähentää energiakustannuksia. 1. Tyhjennä jääkaappi
”Jos jääkaappisi on täytetty, se vaatii enemmän energiaa tehdäkseen työnsä, joten pidä se suhteellisen kirkkaana ja lämpötila sopivalla tasolla.

”Useimmat asiantuntijat suosittelevat yhdestä viiteen celsiusastetta-ota lämpötila sen sijaan, että luottaisit kellotauluun.”

2. Älä jätä laitteita valmiustilaan
”Useimmat sähkölaitteet voidaan kytkeä pois päältä kunnolla, vaikka saatat haluta jättää smart TV / Satelliitti / Kaapeli laatikko kytketty, jos et halua menettää suosikki tallenteita. 3. Ekopesu
”Kodin energiankulutuksen suurimpia rikkojia ovat’ märkälaitteet ’ – termi keittiötavaroille, joissa käytetään vettä, kuten pesukoneet ja astianpesukoneet.

”Yritä käyttää niitä vain täyskuormilla, Lue lisää siitä, mitä tuo ’Eco mode’ – painike tekee ja pudota lämpöä niin alas kuin se menee.

”Näiden koneiden on lämmitettävä käyttämänsä vesi, ja tämä voi johtaa siihen, että ne tuottavat neljänneksen energialaskun kustannuksista.”

4. Sammuta valot
”Tai vielä parempi, Vaihda lamput ledeihin. Tämä saattaa tuntua vaivalloiselta, mutta voisit säästää jopa £50 vuodessa.

”Jos se on liian kallista tehdä kerralla, vaihda ne, kun vanhat kuolevat.”

5. Käännä termostaattia pienemmälle
”Saada älykäs termostaatti voi säästää kuormia, mutta jos raha on tiukka niin se vain ei ole mahdollista.

”Mutta tiesitkö, että kääntämällä termostaatin vain yksi lovi voi säästää noin £80 vuodessa?”

6. Vähennä suihkuaikaa
”Asentamalla energiatehokkaan suihkupään ja vähentämällä suihkuaikaa vain yhdellä minuutilla henkilöä kohden nelihenkinen perhe voisi säästää £28 kaasulaskuistaan ja noin £47 vesilaskuistaan metrillä.”

7. Älymittari
”Kyllä, tämä meni hirvittävällä tavalla pieleen viime kierroksella, joten hallituksen järjestelmä skaalattiin takaisin, kun tekniikka oli selvitetty.

”Nyt on saatavilla toisen sukupolven älykkäitä mittareita, jotka ovat yhteensopivia eri energiantuottajien kanssa, joten voit vaihtaa, jos haluat (tarkista kuitenkin aina ensin).

”Älykkäillä mittareilla on helpompi seurata energiankulutusta ja pitää laskut kurissa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.