Antavatko pankit lainaa velkaantuneille?

Antavatko pankit lainaa velkaantuneille?

Pankit tarkistavat hakijan luottotiedot ennen jokaista myöntämispäätöstä. Tätä varten pankit ja laitokset käyttävät erilaisia tietokantoja, joista ne voivat selvittää, oliko mahdollinen velkoja tällä hetkellä velassa tai oliko hänellä ongelmia saatavien maksamisessa tietyn ajan. Lähes joka tapauksessa velallisen nimen esiintyminen tällaisessa tietokannassa tarkoittaa pankin kielteistä päätöstä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö velkaantumiseen olisi mahdollisuutta. Tässä tekstissä esittelemme teille vaihtoehdon ihmisille, jotka eivät voi luottaa pankin apuun.

 

Myös velalliset voivat saada tukea
Se taloudellinen apu, johon velkaantuneet tai luottotietonsa miinuksella olevat voivat luottaa, on mitä tahansa muuta kuin pankkilainaa. Järjestöt, jotka tarjoavat tällaisia hetkiä, eivät pidä kovin tärkeänä velallisen läsnäoloa luottotietokannoissa. Tästä syystä tällaista taloudellista tukea kutsutaan usein lainaksi ilman Bic-koodia. On myös termi ”luotto ilman Bic”, mutta tämä on puhtaasti markkinointitermi, koska lainoja voivat tarjota vain pankit ja valtuutetut laitokset, ja muut kuin pankkiliiketoimet eivät.

Edut ja haitat lainat ilman Bic
Muilla kuin pankkilainoilla on monia etuja. Iso plussa on tietenkin koko menettelyn nopeampi kulku verrattuna tavalliseen pankista saatuun lainaan. Tämä johtuu muodollisuuksien vähentämisestä minimiin ja mahdollisuudesta saada varoja Internetin kautta. Tähän lisätään laaja valikoima palveluja tarjoavia toimijoita. Lainoja lainanottajille tarjoavat sekä yksityishenkilöt että suuret yritykset. Laaja tarjonta on johtanut lukuisiin nettiluokituksiin, jotka kokoavat yhteen satoja ja jopa tuhansia osallistujia. Näin asiakas voi tarkastella arvosteluja ja vertailla tarjouksia valitakseen houkuttelevimman.

Mikään ei ole täydellistä, joten muilla kuin pankkilainoilla on varjopuolensa. On muistettava, että ottamalla uutta lainaa, maksamatta aikaisempia velvoitteita, on helppo ajautua velkakierteeseen. Raha-asioiden hallinnan menettäminen ei ole mahdotonta, vaikka se monelle tuntuukin etäiseltä ja abstraktilta. Kannattaa miettiä muutaman kerran ennen kuin ottaa uusi taloudellinen sitoumus. On myös suositeltavaa lukea kaikki sopimukset ja ehdot huolellisesti ja toistuvasti ennen kuin päätät allekirjoittaa mitään sopimusta. Kun ryhdytään varotoimiin, riski epäedulliseen sopimukseen pääsemisestä, joka on myös taloudellinen taakka, on paljon pienempi.

Muutkin kuin velalliset kiinnostuvat
Bic-tunnuksettomia lainoja mainostetaan usein lainanottajien lainoina. Tällaisen taloudellisen tuen kohdeyleisö ei kuitenkaan ole vain velkaantuneita. Pankkien ulkopuolinen rahallinen tuki on suunnattu myös niille, jotka eivät muista syistä voi saada lainaa pankista. Myös henkilöillä, joilla ei ole tuloja tai joiden tuloja ei ole kirjattu, on vaikeuksia saada lainaa pankista. Tämä ryhmä on myös kiinnostunut tällaisesta tuesta muun kuin pankkilainan muodossa.

On kuitenkin muistettava, että saadakseen tällaisen lainan kohteen on täytettävä tietyt ehdot. Useimmiten tämä on täysi-ikäinen (joissakin tapauksissa vaaditaan yli 21-vuotiaaksi. Puolan kansalaisuus, vakituisen asuinpaikan osoite Puolassa ja pankkitili puolalaisessa pankissa. Joskus myös aktiivinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero vaaditaan rekisteröitymään tämän tahon verkkosivuilla tai täyttämään hakemus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.