B&M ja Baylis & Harding vetävät takaisin tuotteita turvallisuusongelmien vuoksi

B&M ja Baylis & Harding vetävät takaisin tuotteita turvallisuusongelmien vuoksi

Hiusten detangling spray ja sähköpyörä ovat kohteita, jotka vähittäiskauppiaat ovat muistaneet turvallisuussyistä.

Kaupankäyntistandardit ovat antaneet varoituksia useista esineistä, jotka tulisi palauttaa ostopaikkaan täyttä hyvitystä varten. Sähköpyörävalmistaja UBCO on kutsunut useita sähköpyöriään takaisin kolaririskin aiheuttaneen vian vuoksi.

Todettiin, että pyörän navan ”rengasosa” saattaa löystyä käytön aikana ja aiheuttaa pyörän pyörän tarttumisen aiheuttaen kaatumisen. Asiakkaita on varoitettu syömästä B&M-kaupoissa Parsoninkurkut-nimellä myytäviä pikkelöityjä sinisimpukoita, koska joistakin purkeista on löytynyt lasinsirpaleita.

Parson ’ s Pickles on muistanut kyseisen tuotteen, päivätty parasta ennen marraskuuta 2024, ja on sanonut, että ihmiset voivat palauttaa sen takaisin B&M-kauppoihin täyttä hyvitystä vastaan.

Tuotetiedot:
Parsoninkurkut pikkelöidyt sinisimpukat
Pakkauskoko: 155 g
Eränumero: erä 38V
Erän numero: 327
Parasta ennen loppua päivämäärä: Marraskuu 2024 Luxury beauty brand Baylis ja Harding on kehottanut asiakkaita palauttamaan valikoiman ”hyvyys Kids” detangling hiuslakkaa sen jälkeen, kun todettiin, että se voisi aiheuttaa bakteeri-infektioita.

”Pluralibacter gergoviae” – bakteeria havaittiin kokeiden jälkeen esiintyvän.

Se voi olla haitallista pienille lapsille ja niille, joilla on olemassa terveyskomplikaatioita, kuten heikentynyt immuunijärjestelmä.

Ihmiset voivat palauttaa spray Baylis ja Harding myymälöissä hyvitystä.

Tuotetiedot:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.