Kuningatar avaa virallisesti kriittisen hoitoyksikön Royal London Hospitalissa

Kuningatar avaa virallisesti kriittisen hoitoyksikön Royal London Hospitalissa

Hänen Majesteettinsa Kuningatar tapasi Royal London Hospitalin henkilökuntaa e-vierailun aikana avatakseen yksikön hänen kunniakseen.

Hän avasi virallisesti kuningatar Elisabetin yksikön Whitechapelin laitoksessa seremoniassa, jossa henkilökunta ja potilaat liittyivät osastolta 15C.

Käytännössä Windsorin linnasta saapunut kuningatar tutustui henkilökuntaan, joka toimitti Covid-pandemian aikana hoitotyötä, lääke-ja pastoraalihoitoa.

155 kriittisen hoidon vuodeosasto otti ensimmäiset potilaansa joulukuussa 2020. Sairaalaa pyörittävän Barts Health NHS Trustin mukaan tämä mahdollisti sairaalan kriittisen hoitokapasiteetin kolminkertaistamisen.

Säätiön YouTube-kanavalle ladatulla videolla Royal Londonin toimitusjohtaja Jackie Sullivan kertoi kuningattarelle, miten yksikkö oli rakennettu viidessä viikossa, kun normaalisti se kestäisi viisi kuukautta.

Hänen Majesteettinsa vastasi: ”Se on hämmästyttävää, eikö se, mitä voidaan tehdä, kun on tarve.”Kuningattaren puolesta paljastettiin muistolaatta Suur-Lontoon lordiluutnantilta Sir Kenneth Olisalta.

Sullivan sanoi: ”oli kunnia isännöidä hänen majesteettiaan kuningatarta. Nämä kaksi vuotta ovat olleet haastavia sairaalallemme, ja Hänen Majesteettinsa läsnäolo osoittaa, kuinka paljon potilaidemme hoitoa arvostetaan.”Kuningattaren tavanneiden joukossa oli Mireia Lopez Rey Ferrer, vanhempi sisar, joka hoiti potilaita pandemian ensimmäisen ja toisen aallon aikana.

Hän sanoi: ”en koskaan uskonut, että minulla olisi tilaisuus tehdä jotain tällaista – oli innostavaa kuulla hänen puhuvan ja kyselevän kokemuksistamme.”Royal Londonin korkein Covid-tautiin sairastuneiden potilaiden määrä oli 156, trust sanoi.

Yksi yksikössä Covid-tautiin hoidetuista potilaista oli Asef Hussain, joka tapasi kuningattaren vaimonsa Shamiman kanssa.

Hän sanoi kuningattarelle: ”näin, miten loistavaa työtä hoitajat, lääkärit ja koko tiimi täällä tekivät.

”He tukivat minua ja perhettäni fantastisella tavalla.”

Kuningatar kysyi häneltä, oliko hän nyt paremmassa kunnossa ja Asef sanoi: ”olen pääsemässä sinne. Olen toipumassa, voin paljon paremmin.

”Jätin äskettäin pyörätuolin, joten kävelen nyt.”

Tavatessaan kuningattaren Asef sanoi: ”Se oli kunnia ja etuoikeus. Hän oli hyvin lämmin nainen, joka oli kiinnostunut tarinastani-se oli ihana.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.