Teinit voittavat paikkoja yksityiskouluissa, kuten Etonissa

Teinit voittavat paikkoja yksityiskouluissa, kuten Etonissa

Kahdeksan nuorta Forest Gatessa sijaitsevasta koulusta on voittanut stipendejä maan tunnetuimpiin yksityiskouluihin, kuten Eton Collegeen.

Metsäportin Yhteiskoulun oppilaat ovat voittaneet kaikki kulut yli puolen miljoonan punnan arvoisista kuudennen luokan paikoista.

Oktetit voittivat paikkansa arvostetun Colleges-ohjelman kautta, jota johtaa Forest Gate Community Schools Trust, joka valvoo Forest Gate Community Schoolia.

Zain Hafiz opiskelee fysiikan, taloustieteen ja matematiikan a-tasoja City of London Schoolissa isänsä kuoltua viime vuonna.

16-vuotias Forest Gaten asukas sanoi: ”vaikka isä oli lopussa hyvin sairas, aina kun näin hänet ja puhuin hänelle stipendiohjelmasta, hän oli todella innoissaan ja heräsi eloon.

”Tiedän, että hän olisi niin ylpeä siitä, mitä olen saavuttanut.”

Stratfordista kotoisin oleva Raeesa Hussain, 16, opiskelee Chigwell Schoolissa matematiikkaa, biologiaa, kemiaa ja psykologiaa. Hänen vanhempansa pakenivat Afganistanista pian sen jälkeen, kun Taleban kaappasi vallan 1990-luvun lopulla. hän sanoi: ”äitini on suurin tukeni, koska kun hän oli kouluikäinen maassaan tytöt eivät saaneet käydä koulua.

”Nyt olen menossa tähän hämmästyttävään maksulliseen kouluun, joka maksaa lähes £30,000 vuodessa ja kaikki tuntuu hieman surrealistiselta, kun otetaan huomioon, mistä perheeni on tullut.”

Ohjelmassa oppilaille osoitettiin mentori, joka tuki heitä hakemuksissa, pääsykokeissa ja haastatteluun valmistautumisessa sekä maksoi kaikki hallintomaksut. Stipendejä rahoittavat yksityiskoulut.

Stratfordista kotoisin oleva Ilyan Benamor, 15, suuntaa Etoniin opiskelemaan politiikkaa, englantilaista kirjallisuutta ja ranskaa.

Hän sanoi: ”haluan palata kotimaahani Algeriaan ryhtyäkseni poliitikoksi.”

Tower Hamletsista kotoisin oleva Josie Le, 16, opiskelee Chigwell Schoolissa englanninkielistä kirjallisuutta, psykologiaa ja matematiikkaa. Hänen äitinsä on kynsiteknikko.

Hän sanoi: ”Olen asettanut tähtäimeni menossa joko Oxford tai Cambridge ja ilmeisesti tämä tulee auttamaan minua valtavasti päästä sinne. Olen todella innoissani.”

Stratfordista kotoisin oleva Charlotte Morton, 16, opiskelee Westminsterin koulussa biologiaa, kemiaa, maantiedettä ja matematiikkaa.

Hän sanoi: ”äitini on sankarini, ja hän työskenteli teho-osastolla sairaanhoitajana pandemian aikana. Se on inspiroinut minua haluamaan päästä lääkäriksi.”

Muita stipendien saajia olivat Isam Ilyas, 15, Stratfordista, joka opiskelee matematiikkaa, edelleen matematiikkaa, fysiikkaa ja tietojenkäsittelytiedettä Wellington Collegessa, Berkshire ja Nabel Islam, 15, Forest Gatesta, joka opiskelee biologiaa, kemiaa, taloustiedettä ja psykologiaa Chigwell Schoolissa.

Metsäportista kotoisin oleva Kazmeen ul-Hassan, 16, käy Metsäkoulua opiskellakseen taloutta, politiikkaa ja historiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.