Yliopisto asettaa lähettää uudelleen suunnitelmat uuden kauppakorkeakoulu

Yliopisto asettaa lähettää uudelleen suunnitelmat uuden kauppakorkeakoulu

Ehdotukset entisen opiskelija-asunnon kunnostamisesta kauppakorkeakouluksi aiotaan esittää uudelleen.

Queen Mary University London (QMUL) esitteli pre-suunnittelu sovellus ehdotuksia entisen Hatton House, sen Mile End kampuksella, Tower Hamlets neuvoston strategisen kehityksen komitea.

Suunnitelmissa rakennus purettaisiin ja rakennettaisiin uudelleen yliopiston kauppakorkeakoulun taloksi.

Ehdotuksiin kuuluu myös 357 Mile End Roadin kunnostaminen yhteisön maksuttomaksi oikeudelliseksi neuvontakeskukseksi, kun taas lukkojen pitäjän mökkiä käytetään kahvila-ja tapahtumatilana.

Toimikunta hylkäsi yliopiston alkuperäisen hakemuksen joulukuussa 2019.

357 Mile End Road oli alkuperäisissä suunnitelmissa korvamerkitty purettavaksi, ja se oli hylkäysperuste, kuten myös suunnitellun kehittelyn korkeus ja massa.

QMUL: n kiinteistöjohtaja Ian McManus kertoi 16.helmikuuta pidetyssä kokouksessa, että uusimman kehityksen korkeus on pienentynyt kahdeksan kerroksisesta seitsemänkerroksiseen. Komitean puheenjohtaja Cllr Kevin Brady sanoi: ”Se on paljon mukavampi rakennus sikäli kuin voin kertoa. Olemme hyvin tietoisia siitä, kuinka tärkeä yliopisto on kaupunginosalle.

”Tämä on paljon sympaattisempi muotoilu ja se on todella miellyttävä nähdä.”

Kokouksessa kuultiin myös kauppakorkeakoulun dekaani, professori Mike Noon, joka kertoi ehdotusten merkityksestä.

Hän sanoi, että kauppakorkeakoulu on kaksinkertaistunut kooltaan neljän viime vuoden aikana yli 3,000 opiskelijoille, jossa suurin kasvu kotona undergraduates.

Prof Noon sanoi puolet näistä undergraduates olivat Itä-Lontoossa, kun taas yli puolet koulun opiskelijat ovat kotitalouksista, joiden vuositulot ovat alle £20,000.

”Jos on yksi asia olemme oppineet pandemian, kun meidän piti opettaa opiskelijoille verkossa heidän koteihinsa, ylivoimainen enemmistö paikallisista opiskelijoista puuttuu laadukkaita yksilöllinen opiskelutila. Tämä rakennus tarjoaa sitä.

”Tiedän, että kaikki oppilaamme hyötyvät tästä rakennuksesta, mutta uskon, että se on suurin hyöty paikallisille oppilaille, jotka ovat vähiten etuoikeutetuista taustoista.”

Cllr Val Whitehead mielestä järjestelmä oli ”valtava parannus”, mutta sanoi hän oli saanut huolta asukkaiden tyytymätön yliopiston kuuleminen siitä ja että paikalliset järjestöt selville”vahingossa”.

John Greenshields Kanda Consultingista sanoi, että 3 500 fyysistä lentolehtistä toimitettiin, noin 70 000 sosiaalisen median mainosta lähetettiin ja sidosryhmille tiedotettiin järjestelmästä.

Valiokunta pani raportin ja esityksen merkille, ja QMUL: n odotetaan nyt jättävän suunnitteluhakemuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.